Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Docela se mi líbí, hlavně obsah. Další filosof, který přemýšlí ve zralém věku nad dnešní situací a životem. Možná, že by to chtělo trochu lépe básnicky upravit. ST.
15.5.2020 23:07 | děda včela