Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KOLÍBKY

KOLÍBKY

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

Oba jsme vylezli z dřevěných kolíbek
Oběma sudičky věštily růst
Oba nás spojuje hřejivý polibek
Mého a tvého splynutí úst

Oba jsme vylezli z dřevěných kolíbek
Oběma přes noc změnil se svět
Oba jsme přinesli několik polínek
Přiložit do srdce a nechat rozhořet

Oba jsme vylezli z dřevěných kolíbek
Oběma na kůži maluje čas
Oba nás spojuje tisíce vzpomínek
Těch co se skrývají hluboko v nás
Publikoval(a): valachia, 14.5.2020
Přečteno (25x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 1.5.2024 23:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti