Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

cigareta pod hvězdama

cigareta pod hvězdama

stin Básně » o Životě

Anotace: záplata na žal.

měsíc v noci mi svítí
abych necejtila tíhu bytí
abych na chvíli nebyla sama
zapálím si cigaretu pod hvězdama
a dýchám ledový vzduch.

přemýšlím nad smyslem žití
věčné se topení v pití
občas proložené slzama
ať už je život za náma
to si teď přeju.

cigareta zhasíná
všechno pomalu usíná
snad vstoupím do hezkého snění
kde pro žal místa není
kde budu žít.

...

[12.5.2020]
Publikoval(a): stin, 13.5.2020
Přečteno (39x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Karel Halapartna, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti