SLEPOTA
SLEPOTA
Zavřete oči a zůstaňte slepí
Třeba jak netopýr co letí tmou
A kupte raději svým dětem grepy
Vždyť ty za to přece nemohou
Zavřete očí a zůstaňte slepí
Slepota byla a navždycky bude
Ze sochy Svobody zbyly jen střepy
Ale co z nás co z nás tady zbude
Zavřete oči...
Publikoval(a):
valachia, 11.5.2020