Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pravdou je, že jsem se zatím žádné nevyznal. Je to pouze fikce, smyšlená situace, kdy jsem natolik vtíravý, že zatěžuji osobu svými city k ní.
Ale věřím, že je to pravda, život dnes je postaven na lidské interakci, bez ní by nebylo společnosti.
Navíc zde značně přeháním, normálně věci toliko neprožívám.
Ale i tak děkuji za podporu.
12.5.2020 15:56 | Karel Halapartna
Nenaříkej, přijdou další, možná lepší. Jsi ještě mladý.
11.5.2020 15:43 | děda včela