Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

cigaretovej muž

cigaretovej muž

minulou noc na telefonu
říká mi můj chlap
"nikdy nikomu nedávám
svý cíga, to víš,
ale na tom týpkoj
něco bylo
něco co mě přimělo
sdílet s ním
mý cíga i důvěru"

malej houmlesák
na cestě
malej anděl ulic
na špinavejch nohách
ponožky a v nich díry

živá duše
z jeho unavenejch očí
linula se záře
co víc ti můžu
ještě říct
prostě nevím
byl zkrátka nevídaně milej
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 10.5.2020
Přečteno (29x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 21:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti