Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

BŘÍŠKO

BŘÍŠKO

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

Tvoje bříško tímto rokem
Prodělává řadu změn
Viditelných pouhým okem
Zvětšuje se každým dnem

Stále více více více
Než se v růstu zastaví
Do té doby lásko moje
Připíjím mu na zdraví
Publikoval(a): valachia, 10.5.2020
Přečteno (24x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Jikra, děda včela

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti