Příroda a naše duše
Příroda a naše duše
S kořeny a drny
s mými trny
uneseš mě
k tobě
Listím oplývám
neznám světa klam
A příroda
popíše
naše duše
jenž se spolu
zelenají
listím v máji
Kmeny vrostlé
nám do těla
pevně stojí
větve se rozrůstají
Publikoval(a):
kopretina7777, 9.5.2020