PIKTOGRAM
PIKTOGRAM
V hotelu pro milence
Láska je v hlavní roli
Piktogram kosočtverce
Se srdcem do tomboly
Postel je její scéna
Děj právě odvíjí se
Jeden muž jedna žena
Co spolu milují se
V hotelu pro milence
Oba jsme v hlavní roli...
Publikoval(a):
valachia, 9.5.2020