Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chci být zase dítě

Chci být zase dítě

Chci být zase dítě,
byla jsem tak šťastná,
teď jen brečím do polštáře,
mami promiň že jsem ta špatná .

Tenkrát žili jste jen pro mě,
dneska jsem to já,
kdo se má o vás starat vhodně.

Neumím ani sama ten život žít,
Jak mám vám oporou být .

Stále žiju minulostí,
myslím jen na to co bylo a brečím že to už zmizelo.

Všichni odchází mizí a už se nevrací,
nechci to muset vnímat..

Jak se mám na smrt dívat?.
Publikoval(a): Killerka., 9.5.2020
Přečteno (43x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Karel Halapartna, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 14:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti