Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TY

TY

helladona Básně » ?nezařazené?

Anotace: popsat nepopsatelné

Jsem láska a Ty příčina
Jsem ryba a Ty hlubina
Jsem touha a Ty ukojení
Jsem světlo a Ty noční snění
Jsem bohém a Ty realita
Jsem nikdo a Ty identita
Jsem špulkou a Ty mojí nití
Jsem zvíře a Ty mojí sítí
Jsem nekonečno a Ty začátek
Jsem střevíček a Ty můj podpatek
Jsem dítě spící nad slabikářem
Jsem upřímná a Ty jsi lhářem
Publikoval(a): helladona, 8.5.2020
Přečteno (80x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 00:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti