Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VÍTĚZ

VÍTĚZ

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

I na křídlech bez peří
Doletíš daleko
Musíš jen uvěřit
A potom dá se to

I na křídlech bez peří
Obletět svět
Ve vzduchu
Se všemi soupeřit
A vrátit se zpět
Jako vítěz

I na křídlech bez peří...
Publikoval(a): valachia, 8.5.2020
Přečteno (22x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., koiška

Spodek

Stránka generována 8.5.2024 06:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti