LASTURY
LASTURY
Mé dlaně jsou tvými hosty
Tvé tělo prostřený stůl
Nakrm mne celého do sytosti
Nahotou oděnou do lastur
Mé dlaně jsou tvými hosty
V lasturách perly jak oči z ryb
Dnes v noci lásko ztratil jsem ostych
A stal se tvým lovcem bezpochyb
Publikoval(a):
valachia, 7.5.2020