sedím a vzpomínám
sedím a vzpomínám
Anotace: Taková vzpomínka...
…Sedím a vzpomínám,
píšu tyhle řádky,
kde tebe mám,
čas nevrátím zpátky,
sedím a v dlaních,
hlavu skloněnou,
v drobných krůčcích,
kráčím s ozvěnou,
sedím jen tiše,
šedý se samotou,
život je klišé,
kde mám to mou,
sedím a píši,
tyhle slůvka,
smutku piji číši,
uzamykám do srdíčka,
sedím a vidím,
tvoji tvář,
co stále nosím,
jsi můj oltář…
Publikoval(a):
greatpedro, 3.5.2020