Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TOUHA

TOUHA

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

Má milá posečkej
Na koho můj milý
Na ruce na ústa
Co přijdou za chvíli

Má milá posečkej
A to mi věř
Hladová touha je
Jak divá zvěř

Má milá posečkej
Na koho můj milý
Na ruce na ústa
A na mě...
Publikoval(a): valachia, 3.5.2020
Přečteno (37x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 05:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti