Ve víru perutí
Ve víru perutí
Anotace: Už 10.let manželé...
Ve víru perutí
bílých labutí
jsme ochočení
uhranuti
v bdění I snění
A v lásce
věrných perutí
jenž
k nám zaletí
žijeme naše životy
Žijeme
pro lásku
věrných dlaní
perutí odhodlání
Sleduji tě
zadumaně
když
hladíš
moje dlaně
Vpijí se do nás
labutě
souhrou nás dvou
láskou
snad posvátnou
Publikoval(a):
kopretina7777, 3.5.2020