Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KOPRETINA

KOPRETINA

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

Nejsem nikde s žádnou jinou
Ty jsi mojí kopretinou
Na louce ta jediná
Nejkrásnější květina

Na hedvábném stvolu
V mé náruči spolu
Publikoval(a): valachia, 2.5.2020
Přečteno (42x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 00:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti