Černé peří
Černé peří
Bolí mě
děsí černé peří
jenž nosím
Bílé perutě
skutečnosti
uhynou
ve starosti
Protáhnout křídla
se vzduchem splynout
Ale nemůžu se hnout
jsem jak
přikováná
A bolí černé peří
život tisíce věží
Černé peří
moji duši
střeží
Osud němý
stahuje do hlubiny
Osud
dal mi
černé peří
A osud dal mi
také kata
a bude mi
hlava sťata
Publikoval(a):
kopretina7777, 2.5.2020