Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mluvíš o svých snech.

Mluvíš o svých snech.

Mluvíš o svých snech
a já cítím smutek.
Říkáš že bez nich bys nemohl žít,
že ze světa bys utekl
a že jdeš si za nimi,
dokud je v tobě nějaký kousek té síly.
Říkáš že patřím i já do těch snů,
ale už jses nezeptal co já si přeju.

Dál spolu jsme,
i když se tolik hádáme
a víš proč tomu tak je,
protože já si nejdu za svým snem zatím dávám přednost citům,
které chovám k tobě a k tvým dětem.

Svůj smutek často potlačuju.
Toleruju,
že jdeš si za tím co já ne tak scela potřebuju,
jenom proto jak moc tě miluju.

kdybys jen věděl jak moc chci něco, co ty už jsis jednou prožil
a vím že znovu by jses do toho nepolozil...

Takže si raději zas hlavu sfetuju a dík tomu si toho moc neuvědomuju.
Publikoval(a): Killerka., 2.5.2020
Přečteno (171x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 00:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti