**Májový šeřík
**Májový šeřík
Anotace: ..tak jako každým rokem i letos začíná máj polibkem..
~~~~~~
Máme tu měsíc máj
ten lásky čas
pod rozkvetlou třešní
bude i políbení??
Ten kdo je samotný
jen vzdychne,zas??
A na lavičce v parku
sám nehledá posezení.
Letos už odkvetly
jabloně i třešně
tak se dnes ti milí
jen pod šeříkem líbali
a to se nelíbí
té smutné slečně
proto se po parku
sama teď prochází.
A ten též samotný
s tou smutnou slečnou
v zahradní hospůdce
si našli lavičku
společnou
schůzky tam tráví
skoro každý den
a políbí se klidně
i pod zmoklým deštníkem.
/a vůbec jim to nevadí/
~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 1.5.2020