Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Drak červený

Drak červený

Když
les zelený
vzplál v plameni
vzplál v každé pochodni

A drak červený
drak mocný
předpoví
zda
zbarví v krvi
sdílné kapradí

A svět plál
a ty jsi
přec
šel dál

A déšť zchladil
temné poselství
ohňů tajemství

A pavouci nesli
jemné poselství
pavucin,zpět
do kapradin
Publikoval(a): kopretina7777, 1.5.2020
Přečteno (24x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 06:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti