Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co je to doma mámo

Co je to doma mámo

koiška Básně » ?nezařazené?

Anotace: Babiččino povídání..

Doma je

Když zrána mi češeš moje vlasy
je při tom v tobě tolik krásy

A hrnek teplého mléka
pes za domem když štěká

Jablka v trávě pod jabloní
z trouby si sladký štrúdl voní

Táta co večer se vrací domů
nasáklý dřevem i mízou stromů

A před spaním pohádky
tam kde není místo na hádky

Duchna z prachového peří
když jeden na druhého věří

I láska naděje a víra
ruka co ruku věrně svírá

Co je to doma mámo zlatá
to jsem já, ty a taky táta
Publikoval(a): koiška, 1.5.2020
Přečteno (56x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, a1ička, Jikra, Gaia., Kytka62, Malfelica, Lipová, valachia, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti