Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slza k slze

Slza k slze

Ticho vplulo
do mých slz
prší
kapky se smutnou duší

Střídá se
kapka ke kapce
umírá naděje
ticho se zasměje

Shluky slz stékají
po tváři
a slunce nezáří

Slza k slze
do propasti
stahují mne
složité možnosti
Publikoval(a): kopretina7777, 30.4.2020
Přečteno (90x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Malfelica, IDK

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti