Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jako čokoláda...

**Jako čokoláda...

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ******(:-)*****

Čokoláda
------------
Láska je jako čokoláda
někdy se jenom umažeš,
je mléčná
sladká nebo je hořká
tak pověz,jakou chceš?

Víš,asi tak trošičku
hořkosladkou
a porci?
To raději velkou
vždyť láska někde chybí
a to se moc nelíbí.

Čokoláda
je dobrá i s náplní
hned mi ta láska víc zavoní,
těch pusinek z čokolády
mi dávej na tisíc
vím,že ty nejsi z Nemanic
líbej,ještě,víc…

***********
Publikoval(a): Květka Š., 29.4.2020
Přečteno (30x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, děda včela, Malfelica

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti