Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vězení z kouře

Vězení z kouře

Vězení z kouře a ocele
hlavně tvařme se vesele.
Jsem tažen do temných dálek
hnán do víru cizáckých válek.
Myslel jsem, že tenhle drak
už v stínu dávno pad.
Přesto je tu a chce se bít
nechte ho prosím v koutě hnít.
Utekl jsem z boje,
který nemá cenu.
Chránit srdce svoje
je jak stavět celu.
Tenhle střet strašně mě zmáhá,
každá část pořád jen váhá.
Utekl bych
nemám kam.
Každá z těch chyb
je jenom mam.
Jsem zavřený
chybí mi slunce.
Závěsy stažený
a v patách honce.
Co dělám, jak a proč
zastavte šílenej kolotoč.
Už nemohu
padám
klopýtám.
Drží mě za nohu
lehám
umírám.
Publikoval(a): eurius, 28.4.2020
Přečteno (38x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: stin, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti