Dál
Dál
Hoří strom
a padá dům.
Udeřil hrom
sbohem snům.
Jsem tady
neznám se.
Beru rady
nezdám se.
Kráčím dál
jak ještě daleko?
Sám sobě lál
jsem to nemehlo.
Kudy, kam
co já chci.
Co je tam?
Není mi pomoci.
Je to má cesta
a můj vratký krok.
Jak příprava těsta
co trvá víc než rok.
Co, jak, proč a kam
Chci být princ
a to je můj drak.
Publikoval(a):
eurius, 27.4.2020