Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proudy III.

Proudy III.

--------

Do barev život obléká mou duši
a zkouší která jí nejlépe sluší
vyčkávám pokorně a tiše
co osud mi do dlaně vpíše

--------

Já chtěla bych taky
vmísit se mezi ptáky
rozvířit sluneční prach
a neztrácet se na cestách

--------

Kdo ze všech studní světa pil
ten ve mně oheň uhasil
a šeptal víc než se sluší
o žáru v mojí duši

--------
Publikoval(a): koiška, 27.4.2020
Přečteno (59x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Psavec, Makaveli, Lipová, Klarineb, Gaia., Kytka62, děda včela, Mirastus, Malfelica

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti