Radost a...?
Radost a...?
Něžný dotek,
milé slovo.
Mnoho fotek,
i všeho toho.
Jemný dotek,
vlídné slovo.
Méně fotek,
i všeho toho.
Vlažný dotek,
sporé slovo.
Již bez fotek,
a málo toho.
Žádný dotek,
hrubší slovo.
Skutek utek,
již bez toho.
Času dotek,
a více slov.
Všeho zbytek,
kámen, kov.
Více hádek,
a mnoho slov.
Tak úpadek,
i jiný krov.
Smutek a...?
Publikoval(a):
Litarts, 26.4.2020