Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pampelišková

Pampelišková

koiška Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jarem zazvoní život provoní

Přichází s jarem v plné kráse
ráda do zlatých šatů obléká se

Přestože nevoní ten něžný květ
prožlutí louky, meze, celý svět


Ucítíš sladkou vůni léta
když do vlasů ho láska vplétá

A tak jako ptáci s podzimem
ona se ztrácí v chmýří svém

Aby se s prvním paprskem
vrátila do srdcí nám všem
Publikoval(a): koiška, 26.4.2020
Přečteno (59x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Gaia., děda včela, Kytka62, Martin Havlíček, Klarineb, Psavec, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti