Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KAMENY

KAMENY

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

Kamenům z potoka
Dívám se do očí
Tisíckrát do roka
Voda je otočí
A k tomu ještě
Pohladí tvář

Ryby a raky
Otočí taky
Dříve než hlavu tvou
Položím na polštář
A políbím ústa

Kamenům z potoka
Dívám se do očí
Tak jako tobě...
Publikoval(a): valachia, 25.4.2020
Přečteno (35x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 20:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti