Déšť
Déšť
Anotace: Autor:Jana Lobodová
Déšť stéká po mracích
už víš že tě to nemrazí.
Tvůj lék na duši zmizí
a tvé kapky se vytratí.
Vytratí se jako rosa,
která na zem padá.
A až slunce si ji vezme,
vytvoří se z ní duha.
Publikoval(a):
Jancaa, 25.4.2020