Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Modlitba za život těla mého, srdce, duše

Modlitba za život těla mého, srdce, duše

Lipová Básně » o Lidech

Anotace: po čase opět obdivná-pro muže každého jež bude to cítit...přišla v první jarní den

.
Stoupat po pyramidě ke světlu
jako král, přiblížit se Bohu
smělý být i tichý
v bezpečí, lásce
po těžkém čase už mohu.
Smát se.

Zatím jen malé kroky
činit
prý ,,muži se obrodí s jarem jako strom"
střely své vedle už vidět
a málo se vinit.
Jít naproti kráse.

Rovnat tmu světlo
překročit bloky
hladit chci- dostávat,brát
vždyť ještě mi zbývají života roky.

A přijde doba kdy řeknu ,,jsem syt"
vnímám co bylo
přítomně v proudu teď mohu- chci,
se sebou, blízkými být
.
Publikoval(a): Lipová, 25.4.2020
Přečteno (142x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn, LadyLoba Romana, koiška, Martin Havlíček, Makaveli, Mirastus, Klarineb, Gaia., J.F.Julián

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti