Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZÁZRAK ŽIVOTA

ZÁZRAK ŽIVOTA

Kde ten, se tu jen vzal,
obratem tak silným?
Kdo, podnět k němu dal,
směrem neomylným?

Co znamená vesmír,
co, život pozemský?
Těles obrovský vír,
a slunce paprsky?

Vesmír stvořil život,
jako své součásti.
Plody dílčích hodnot,
pro lásku i pasti.

A řídí jeho chod,
vkladem svého daru.
Není žádných náhod,
ve zrodu i zmaru.

Někdo tu nad námi,
kdo určuje náš směr.
Ten, skrytý neznámý,
vážící sil poměr.
Publikoval(a): Litarts, 25.4.2020
Přečteno (47x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Klarineb, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti