Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Co umí vítr...

**Co umí vítr...

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..to i luční zvonky umí zvonit..

~~~~~~~~
Tráva,keře,stromy
tiché jsou,nemluví
ale když zafouká
jakoby promluví.
Při vánku šeptají
při větru šumí
nikdo se nediví
co vítr umí.

Přifoukne mraky.
A prší a prší.

Vítr všechno rozhází
a větve láme
chlubit se nemusí
i takový známe.
Potom se vyčasí
je hezké počasí
které si dělá co asi?

Co asi?
Jak chce tak mluví si
a mluví…
A dál i pršet umí.

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 23.4.2020
Přečteno (36x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Psavec

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti