Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bílý a černý anděl

Bílý a černý anděl

Anděl
jenž
má černé peří
červánky povečeří

Krve by se
nedořezal
když na mě
ukázal

Na nic se neptal
jenom
šeptal
dnes zemřeš

Duší I tělem
tvůj život
je zmařen

Mě se do očí
díval
A hned by
sťal

Však bílý anděl
to tak nechtěl


černého
veme zpět
peklo
Publikoval(a): kopretina7777, 21.4.2020
Přečteno (27x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti