Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NAVIGACE

NAVIGACE

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

Zadal jsem v navigaci
Obě dvě souřadnice
Přesto se v tobě ztrácím
Jako ty moje ruce

Co bloudí po tvém těle
Hledaje cestu k cíli
A náhle
V té touze rozechvělé
Pozbyly všechny síly

Zadal jsem v navigaci
Středobod tvého těla
Poslední svoji štaci
Jeskyňku od Anděla
Publikoval(a): valachia, 19.4.2020
Přečteno (22x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti