Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězda na zemi

Hvězda na zemi

Bdíme
s horkým dechem
těla a zem
srdci, duší
spolu spříznění

Hříchem mečem
naším ohněm

A pokryje nás listí
ráj na zemi
rosteme se stromy

Život oněmí
tělem
hříchem
smíchem

Ať je po tvém
Ať je po mém

Tělem
hříchem
láskou
smíchem

Nebe oněmí
krásní k zbláznění
v souznění

Nevadí
nám tma
hvězda svítí
pro oba
Publikoval(a): kopretina7777, 19.4.2020
Přečteno (335x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 06:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti