Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prší budoucnost

Prší budoucnost

Mari13 Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...teď zrovna

Nechci nic vědět
žádné novinky
tiše v ulicích projíždí pár aut
a prý už je všechno jinak

Kleknem si na zem
a budem se bát
hladu.
Řekněte už někdo "Tak to má být"
- i když už teď
slzy tečou na dno,
jen když si to představím

a venku jemně prší
na dlouho
a autobusy pořád jezdí.

Venku jemně prší.
Publikoval(a): Mari13, 17.4.2020
Přečteno (49x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Muerto, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti