Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nemyslel jsem

Nemyslel jsem

Psi co kousají jakoby
mraky co šednou bez větru
a řeky co tečou jen tak
víš o nich jsem tak nějak
celý život mluvil
a podle nich žil
neměj mi to za zlé
nemyslel jsem to zle
Publikoval(a): Martin Hašlar, 16.4.2020
Přečteno (31x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 13:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti