Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tam

Tam

Jsem čaroděj bez kouzla
dělník bez stroje
kytka bez vody
spálený stoh


tam na dně toho ničeho
kde už je všechno vlastně jedno
stále tak nějak stojím s přímenou hlavou
a mám ten šibalský úsměv na rtech
stále tak nějak tuším, že o nic nejde
že to je stejně volovina
ten život
to, jak je někdo krásnej
to, jak je někdo ředitel továrny
to, jak je někdo někdo

tam s tím úsměvem
tam se zavřenýma očima
tam…
Publikoval(a): Martin Hašlar, 15.4.2020
Přečteno (35x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: stin, Mirastus

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 20:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti