Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Depresivní stavy

Depresivní stavy

Katerina Hejdova Básně » Deprese

Anotace: Moje závislost

Sebepozkozu ju se, čím dál víc
nikdo tomu však nechce věřit,
nechci snášet trápení,
které mě tíží...

Tolik se nesnáším,
to mě však nevadí,
musím to ukončit.
Publikoval(a): Katerina Hejdova, 15.4.2020
Přečteno (211x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti