Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

*L.* a "L."

*L.* a "L."

Láska láska,
v pravdě boží.
Tak, nebeská,
věrnost loži.

Láska laská,
také bolí.
Buďto kráska,
či rána holí.

Láska hláska,
z jedné strany.
Takto sázka,
šrámy a rány.

Láska maska,
jen divadlo.
Postel praská,
pak vše zvadlo.

Láska vráska,
vydírá cit.
Očí páska,
běda s ní žít.

Láska mlaská,
vařit umí.
Bývá pánská,
nervy tlumí.
Publikoval(a): Litarts, 15.4.2020
Přečteno (86x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti