Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Teď

Teď

Tvé výčitky
se do mě
vpily
a přeťaly mi žíly

Tvé výčitky
krev má prýští

Slunce
se v dáli bliští
a vysává sil

Není voda
čas co bych pila

Hvězd nedočkám se
jsou až
na hvězdné dráze

Splní se jediné
žít teď, tady a zde

Život o naději
s jiskrou v závěji
Publikoval(a): kopretina7777, 15.4.2020
Přečteno (24x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: J.F.Julián, Lindos, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 06:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti