Nevěsta pouti pozemské
Nevěsta pouti pozemské
Zvesela
zvesela
ať
směje se
nevěsta
Nevěsta pouti
pozemské
nepatří jí
nic
Tak co chtít
víc
A setmělo se
slunce
hasne
Však bylo někdy
krásné
A zbývají dny
poslední
Kdy jitro
zevšední
Publikoval(a):
kopretina7777, 11.4.2020