Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Koruna

Koruna

Lipová Básně » o Lidech

Anotace: patří k žezlu a jablku

.
Najednou mě přešel strach
a taky obavy
co si ještě můžu dát
než bytí mé se zastaví?

Je ano ne a není čas
ztrácet život, síly
nevysvětluj, uskutečňuj
vždyť nádech výdech každičký
nyní tolik milý

Jsi li král či jeho žena
pak máš velké srdce
v něm světlo tmu a zkušenosti
nevadí cos všechno poplet´
i tak můžeš druhým podat ruce

vzít je do dlaní
milovat
a tím si dojít
k velikému poznání
.
Publikoval(a): Lipová, 10.4.2020
Přečteno (121x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: LadyLoba Romana, koiška, J.F.Julián, Srukama, Gaia., Remy M. Manniac, Klarineb, michaela07, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 20:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti