Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Aspoň trochu veselé

**Aspoň trochu veselé

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...hody...hody...

Veselé a hlavně zdravé Velikonoce
~~~~~~~~~~
Počasí je trochu aprílové
chvíli slunečno pak se chvíli mračí
to přece velikonoční svátky
ale vůbec nerozbrečí.

Tak si je všichni
šťastné a veselé užívejte
a já...přeji všem bohatou pomlázku
hodně pohody a času na lásku.

A ať už místo sněhu vloček
létá pár sluníček sedmiteček.

~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 10.4.2020
Přečteno (26x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti