Pole
Pole
Je to chyba
nebo
osud
být tou
co doposud
Co duše má
udělá
když před chvílí
shořela celá
Shořlela docela
jako
úroda na poli
všechno přebolí
Proč nejsme
andělé
já
stěžuji si
tobě živote
Proč neletíme
lehce
kameny a drny
srdce plní
Často zve mě
krok
do nitra
země
Oráč půdu
orá
A země
je na sedbu
připravená
Publikoval(a):
kopretina7777, 10.4.2020