Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Obloha hvězdná

Obloha hvězdná

Přejít na stranu
tvou
je hrou
překrásnou
celou
oblohou hvězdnou

Otevřít své nitro
když předtím
shořelo
jako stéblo

Mnoho polibků
mi dáš
osud
náš rozehráš

Co mi zazpívá
duše tvá
jako
obloha hvězdná
jiskrná

Jen pro nás dva
hvězda září
když noc
hoří
hvězdou dvou
tou jedinou
Publikoval(a): kopretina7777, 9.4.2020
Přečteno (166x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 07:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti