Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dát i Brát

Dát i Brát

Dát

Dát poezii mysl,
hloubku a také smysl.

Dát poezii cit,
a nebát se i hit.

Dát poezii styl,
by verš tvůj vlastní byl.

Brát

Brát z toho, co dáno,
avšak ve smyslu cti.
I z toho, co známo,
ve své tvořivosti.

Brát, ale i dávat,
ze všeho se vydat.
A nechat také odvát,
v naději daru, snad.

A brát, se i nebát,
pak rozdat nastokrát.
Publikoval(a): Litarts, 8.4.2020
Přečteno (43x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti