Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**O jedné červené 125..

**O jedné červené 125..

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..o té červené...

~~~~~~~~
On neměl auto
měl jenom motorku
stopětadvacítka
dnes stála na dvorku
a byla červená
ta jeho Jawa
pod oknem zatroubil
na mě pak mává...
potom jsme vyjeli
na výlet spolu
silnicí až k lesu
nahoru,dolů
zabočil doleva
na jednu cestu lesní
raději zastavil
dál se prý jet nesmí...

tu svoji motorku
ke stromu postavil
nezlob se má Jawo
něžně ji pohladil
sám se pak posadil
vedle mě do trávy
a o té červené
stále jen vypráví...
jak si pěkně jezdí
a kolik vypije
jak ji pořád leští
kolem ní tancuje
já tam v trávě sedím
počítám motýly
potom se rozloučím
měj se fajn,můj milý...

~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 8.4.2020
Přečteno (17x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti